Taart van Ramona
Over mij
kindertaarten
Bruidstaart
Volwassenen
geboortetaart
seizoen
Overig
keuzes
prijzen
prijzen
page
contact

Taart van Ramona


Er is zo veel mogelijk!

Niet alleen het uiterlijk telt!

De binnenkant moet natuurlijk ook perfect zijn, het is tenslotte om op te eten!


Welk gebak?

Standaard maak ik een luchtig moscovisch gebak. Heerlijk om te vullen met allerlei verschillende smaken,
en bij veel mensen favoriet.
Natuurlijk kun je ook een keer kiezen voor iets extra bijzonders, zoals chocoladetaart, roombotercake, red velvet cake, of misschien wel de speciale prijswinnende


"Taart van Ramona"


Welke vulling?

Standaard wordt het moscovisch gebak gevuld met een laagje frisse confiture, en een laag heerlijke roomcrème.

Voor de vulling kun je natuurlijk ook kiezen voor wat anders. Denk eens aan vers seizoensfruit, bavaroise, chocoladecrème, caramel, alles kan!


"Taart van Ramona" ?

Speciaal gebak, volgens mijn eigen recept. Hiermee won ik  in 2010 op een beurs de

1ste prijs voor het beste gebak.

Deze wedstrijd werd gejureerd door de beste top-pattisiers van Nederland!


De basis is een heel oud Engels recept voor Carrot Cake, aangepast naar mijn ideeën.

Het recept blijft geheim, maar ik kan wel verklappen dat er diverse noten, een vleugje kokos en kruiden in worden gebruikt. Een heerlijk zoet gebak, wat je misschien doet denken aan smeuïge kruidkoek.

Laat je niet beetnemen door de benaming van het recept:

Het smaakt écht niet naar worteltjes!


Alles is bespreekbaar

Heb je zelf een goed idee voor het gebak of de vulling? Alles is bespreekbaar!

Sommige ontwerpen lenen zich echter niet altijd voor alle soorten gebak, maar vraag gerust wat er mogelijk is.


Voor taarten van ander gebak of andere vulling dan standaard geld een toeslag op de prijs.
Ik reken graag vrijblijvend voor je uit wat jouw idee kost.


De voorbeeldprijzen op de website zijn gebaseerd op het standaard moscovisch gebak, met de standaard vulling.